27.ledna proběhne v Lanade Joga Ostrava přednáška s besedou na téma Očkování dětí. Jsou vyhlášeny dva časy konání, na které se můžete přihlásit níže…

Přemýšlíte o očkování svých dětí a máte pocit, že nemáte dost informací? Zvažujete jak, čím, kdy nebo zda vůbec nechat své děti očkovat? Může být očkování pro dítě rizikové? Přijďte načerpat nové poznatky a zkušenosti od Martiny Suchánkové ze spolku ROZALIO – Rodiče za lepší informovanost a svobodnou volbu v očkování.

Beseda se bude týkat zejména těchto témat:

  • povinný očkovací kalendář

  • vytvoření individuálního plánu

  • rizika, která představují vakcíny

  • minimalizací rizik při očkování

  • komunikace s lékaři

  • právní aspekty odkladu, rozložení či odmítnutí očkování

  • přístup k očkování v ČR a jinde ve světě

 

Lze očkovat bezpečně? Mohu použít libovolnou vakcínu? Co je individuální očkovací plán? Smím odložit očkování, do kdy? Co vím o nemocech, proti kterým se očkuje? Co je nutné vědět PŘED očkováním? Jak poznám nežádoucí účinky? Lze je eliminovat a lze odstranit následky? Jak komunikovat s lékařem? Může mé dítě do školky a na tábor? Jak se ve všem orientovat? Na koho se obrátit? Jak vše zodpovědně rozhodnout? Na tyto a další otázky se můžete ptát Martiny suchánkové, zakladatelky a nyní předsedkyně spolku ROZALIORodiče za lepší informovanost a svobodnou volbu v očkování (www.rozalio.cz). Martina je také matka tří dětí a považuje za důležité, aby rodiče znali svá práva a rozhodovali se až po vyslechnutí názorů a argumentů z různých stran. Její snahou je podpora očkování s minimalizací rizik, zvýšení sebevědomí rodičů a náprava právního rámce očkování z povinného na doporučené a dobrovolné.

REZERVACE NA AKCI ZDE: https://lanadejoga.cz/rezervace/ (nahlaste prosím počet dospělých účastníků a počet případných dětí)

Cena přednášky:

DOPOLEDNÍ TERMÍN 10-12:30 350 Kč při rezervaci a platbě do 20.1., od 21.1. 450 Kč za osobu

ODPOLEDNÍ TERMÍN 16:30-19 450 Kč při rezervaci a platbě do 20.1., od 21.1. 550 Kč za osobu.

Velmi doporučujeme účast obou rodičů, účast dětí je možná. Prosím, při rezervaci nahlaste, zda budete mít s sebou dítě a jak staré. Podklady k úhradě přednášky Vám zašleme na email po obdržení rezervace.